Uw foto’s
  • foto’s
  • negatieven
  • dia’s

Uw foto’s en negatieven verkleuren en vervagen heel snel. Ook uw digitale foto’s ontkomen niet aan deze veroudering. Als u dia’s in uw bezit heeft, is er een grote kans dat deze behoorlijk vervaagd en verkleurd zijn. Hierdoor is het resultaat op een projectiescherm of een foto niet meer goed.

Wat doet AZF Beeld en Geluid voor u?

AZF Beeld en geluid herstelt uw foto’s en negatieven; de kleuren worden helderder en het geheel wordt weer zoals het bedoeld was. Vervolgens worden de afbeeldingen op een CD of DVD zodat u ze op uw televisie of computer kunt bekijken. De kwaliteit van uw foto’s is zo goed dat u grote afdrukken kunt maken zonder kwaliteitsverlies.
Uw dia’s worden herstelt. De kleur wordt helderder en de afbeeldingen zijn weer als vanouds. Vervolgens worden deze op een CD of DVD gezet, zodat u de dia’s op uw televisie of computer kunt bekijken. De kwaliteit van uw dia’s is zo goed dat u grote afdrukken kunt maken zonder kwaliteitsverlies.

Voorbeelden van restauraties

Hieronder vindt u de voorbeelden van een foto, een fotonegatief en een dia, vóór en ná restauratie.

Restauratie van een foto. Op de afbeelding vader en zoon Zegveld. Links: foto vóór restauratie. Rechts: foto na restauratie.

 

Restauratie van een foto negatief. Op de afbeelding moeder en dochter in de wei. Links: vóór restauratie. Rechts: na restauratie.

 

Restauratie van een dia. Op de afbeelding een model van het voormalig popprogramma Doebiedoe van Rien van Wijk en Tonny Eyk (1969). Links: vóór restauratie. Rechts: na restauratie.